Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2009.08.18. 15:11 Preko

Mi is a slam poetry?

A Bánkitó Fesztiválról a Vehir.hu is beszámolt:

A slam poetry nem más, mint egy költészeti, önkifejező forma. Sokan a raphez hasonlítják, de a pénteki kerekasztal beszélgetésen - ahol Ladik Katalin és Gyukics Gábor költőkkel szájalhattunk - végre megtudtam, hogy mi is ez valójában. Költészet, ami csak élőben létezik, papíron életképtelen. Olyan forma, ami jellemzően humoros és aktualizáló, néha politikai, de soha sem puha, hanem mindig kemény. Felmész a színpadra, és megmondod. Ez a slam poetry.

1 komment

Címkék: fesztivál bánk


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr1001319805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyal Gyula 2009.09.06. 12:32:00

Ééééletkééépteleeen? Ez hülyeség. Rengeteg olyan verssel találkoztam Slam Poetry-n, amik papírra/monitorra vetve is hülyére vernek rengeteg más, nem-slam alkotást. Akármelyik költő mondta a fent nevezett kettő közül, baromira hülyeséget mondott.
süti beállítások módosítása