Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2010.07.07. 18:30 Preko

EU Trio Slam jelentkezés július 25. vasárnapig

FRISS INFORMÁCIÓ: Jelentkezési határidő meghosszabbítva!

Aki szeretne fellépni idén a Sziget slam poetry versenyén, annak július 25. vasárnapig van ideje jelentkezni a Prae.hu weboldalon. A két nap programja az alábbiakban olvasható.

Augusztus 14. szombat:
EU Trió Slam költészeti fesztivál!
A slam egyre nagyobb teret hódít világszerte. Ez a különleges költészeti versengés magas színvonalon ötvözi az irodalmat az előadóművészettel. A nemzetközi verseny elődöntőjén a legjobb 15 magyar versenyző méri össze tudását, performanszaik témája a Sziget Fesztivál lesz. Gyere, és döntsd el Te, ki a legjobb!
Az est műsorvezetője és sztárvendége Veres Robi McDc, a Csillag születik döntőse! Beatbox: Jammal.

Augusztus 15. vasárnap:
EU Trió Slam költészeti fesztivál döntő!
A performansz-elemeket használó és mindig erős társadalmi érzékenységről tanúbizonyságot tevő költők nemzetközi versenyén a 15 legjobb belga, spanyol és magyar slammer mérkőzik meg a közönség szavazatáért! Versük témája az ivóvíz és a Duna lesz. Belga slam: Claude Io, Cindya Izzarelli, l'ami terrien, neil elliott és Philip Meersman, spanyol slam: Irene La Sen, Dani Orvíz, Bano, Gonzalo Escarpa és Marçal Font Espí.
A magyar résztvevőket a szombati versenyen a közönség választja ki.
Az esten fellép az irodalmi igényű szövegeiről híres Akkezdet Phiai!

Szólj hozzá!

Címkék: sziget


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr462136603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása