Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2009.04.13. 14:07 Preko

Tilos Slam eredmény

A múlt héten alig voltam netközelben, úgyhogy csak időzített bejegyzések kerültek ki, de  ezalatt a hét alatt remek hírek gyűltek össze.

Az április 6-i Tilos Slamen sokféle értelmezését láthattuk a műfajnak. A zenei kíséretet sokan sokféleképpen használták ami önmagában is változatossá tette a műsort, és szövegileg is volt jópár kiemelkedő alkotás. A zajmérővel hitelesített szavazás során végül nem lehetett egyértelmű győztest hirdetni, így a győztes holtversenyben Indiana és Ponza lett, gratulálunk nekik! A "kőleves slammere"-ként bemutatott Indiana, Id és Baowah mind nagy tapsot kapott a közönségtől, úgyhogy reméljük a következő slamre még többen jönnek majd a Kőlevesbe.

Az áprilisi est április 26-án lesz, melynek kötött témája a korkülönbség. Erre az alkalomra egy megreformált versenyformával készülünk, amelyről hamarosan itt is olvashattok majd részleteket. Addig is írjatok sokat, készüljetek, és szűk két hét múlva találkozunk!

2 komment

Címkék: tilos indiana id baowah ponza


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr631062421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

INDIANA_ 2009.04.18. 10:51:11

skacok jövök ha mindne igaz a slamre, sok sok idő után. irok valami szösszenetet, m,eg dumázunk pacsker


i

INDIANA_ 2009.04.18. 10:52:54

ja meg a myspace-ről ios beszélni kell mert a multkor nem tudtunk, odaadom a kodokat, belépés satöbbi, és leehtne állandoan megujulo frissülő, ha valakinek van kedve/soksokideje! akár a helyszinen is megkérdezhetnénk ezt

pacsi

i
süti beállítások módosítása