Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2010.07.27. 10:50 Preko

Szuper közönség, szuper versek, szuperhősök

Pénteken a Tűzraktérben a REC kollektíva ismét kitett magáért és olyan bulit szervezett, amiről még sokáig beszélni fognak. A korábban is tematikus bulijaikról (Tarantino, Szomszédok) elhíresült csapat ezúttal a városi szuperhősök témát választotta. Ide sorolták mindazokat, akik méltatlanul elhanyagolva ténykednek városunkban, mint a street-artosok, gördeszkások, biciklifutárok, de a definíció nyitott volt, bárki csatalkozhatott aki városi szuperhősnek gondolja magát.

TG-nek alacsony volt a pódium (Fotó: Lengyel Linda)

A tűztáncosokkal és divatbemutatóval tarkított buli programjában egy slam poetry verseny is helyet kapott, amelyen a korábbi hónapok slam versenyeinek győztesei léphettek fel, így többek között a szegedi és a pécsi slam szcéna is képviseltette magát egy-egy fővel. A három fordulós kieséses verseny hatalmas sikert aratott, a Tűzraktér udvara megtelt élettel, és hangos üdvrivalgásokkal próbálták befolyásolni az öttagú zsűrit, akik szokás szerint a közönség tagjai közül kerültek ki.

A tíz versenyzőből öten jutottak a második fordulóba: Daniel Brownwood, TG, Ponza, IndianA és Aldo. A hangulat egyre fokozódott, és Aldo hunglish verse akkora sikert aratott, hogy a zsűri számára nem volt kérdés a maximális pontszám kiosztása.

Így Aldo helye biztosított volt a döntőben, míg a második helyen holtverseny alakult ki, így Ponza és IndianA is megmérkőzhetett az utolsó fordulóban. Ponza kezdett, a már-már klasszikusnak számító Krelvtörőjével, ami stabil 9-es pontszámot ért a zsűrinél, majd a pécsi Aldo következett, aki az este folyamán másodszor kapott maximális pontszámot, és ezzel bebiztosította győzelmét. IndianA még becsületből odatette magát és szintén 30 ponttal végzett a döntőben, de az est slam szuperhőse Aldo lett.

Gratulálunk minden versenyzőnek, köszönjük mindenkinek aki eljött, és reméljük még sok ilyen verseny lesz a következő hónapokban, egyre hangosabb sikerrel!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: pécs verseny indiana tűzraktér slam urban ponza superheroes tg aldo daniel brownwood


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr962179446

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tűzraktér 2010.11.08. 13:16:09

Helyszín: 1061 Bp., Hegedű u. 3. Látogatás: 2009. szeptember 24. 18:00-22:10 > Ez az egyre szaporodó biciklis társadalom fundamentalista belső keménymagjának gyűjtőhelye. Tudjátok az...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása