Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2009.04.01. 11:22 Preko

Szombaton Tilos Slam

Ne feledjétek, hogy április 4-én (szombaton) a Budapest Jazz Clubban slam est lesz a Tilos szervezésében! Részletek például itt olvashatóak.

Az eredetileg kiadott sajtóanyaghoz képest annyi változás történt, hogy a Ludditák sajnos nem tudnak részt venni az eseményen, helyettük viszont három új fellépő került a névsorba, mindannyian a Slam Poetry Budapest csapatából. Indiana és Id a Kőleves slamek gyakori vendége, akik most szélesebb körben is megcsillogtathatják tehetségüket. A harmadik kiadó hely sorsa pedig a múlt vasárnapi slam estünkön dőlt el, ahol szoros versenyben végül Baowah lett a befutó, így ő is felléphet a Budapest Jazz Club színpadán.

Gyertek el és szurkoljatok nekik ti is!

Szólj hozzá!

Címkék: tilos indiana slam id baowah


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr881038643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása