Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2008.12.09. 00:25 Preko

Novemberi beszámoló

A novemberi est ismét jó hangulatban telt, és most is újabb emberek bukkantak fel, akik kellemes meglepetést okoztak szereplésükkel. Úgy néz ki ez a slam dolog mégsem annyira amerikás és megállja a helyét itthon is, és a szövegek mellett az előadásmód is hónapról hónapra fejlődik. Aki ott volt az látta, hallotta, aki viszont nem, az bepótolhatja a lemaradást az alábbi videók segítségével.

A versenyben ezúttal is 20-30 perc volt a költemények megalkotására, és a bekiabált szavak ezúttal erős témát adtak a verseknek. A fő téma az infarktus lett, és a következő szavakat kellett felhasználni hozzá: afrodiziákum, olajkályha, óvszer, puncimeleg, kényszerleszállás, majomcsapda, harmadszor, nyílászáró, furmányos, köszörű. A feladat nem volt egyszerű, de ötletes megoldások születtek, és végül Takács K. János (ál)nevű versenyzőnk nyerte a díjat. Az ő előadása a második videó harmadik percétől látható, de érdemes megnézni a többieket is!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: verseny id cornelius kőleves 2008 11 30 takacs k janos triznyák


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr15812393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása