Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2010.07.23. 23:59 Id

EU Trio (Sziget) Slam

A jelentkezési időszak nemsokára lezárul: július 25. éjfélig van időtök pályázni egy YouTube-videóval és szöveggel a Prae.hu SLAM oldalán.

Kis segítség azoknak, akik felléptek a Tilos Slam 2010-en, hogy felpakoltuk az egyéni videókat, ezekkel már biztos lehet pályázni.

Maga a Sziget Slam nem is ezen a néven fut, de annyi az érintett, hogy ember legyen a talpán, aki kihámozza a lényeget. Van EU Trio, Prae.hu, Artfilter, de ami a legérdekesebb, az maga - a Medence Csoport fennhatósága alá tartozó - Octopus Összművészeti Helyszín.

Balázs Eszter Anna szervező - aki 8 éve viszi a Sziget Irodalmi Sátrát, illetve 5 éve a Bródy Sándor Alapítvány titkára - volt olyan kedves, és megosztott velünk egy pofás bemutatkozó anyagot az Octopusról, amit akár le is tölthettek.

Kedves Slammerek! Használjátok ki a lehetőséget, hogy egy nyitott, virtigli összművészeti közegben mutathatjátok be magatokat és műveiteket. Biztos van rá 10 percetek a hétvégén. Klikk!

1 komment

Címkék: sziget slam


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr202170475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

INDIANA_ 2010.08.02. 09:11:26

hali...valami info hogy mikor hánykor hogy kapunk jegyet hogy bonyolodik?
süti beállítások módosítása