Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2008.11.25. 14:55 Preko

November

November 30-án 18 órakor folytatódik a slam poetry sorozat, és reméljük egyre többen gyűlünk majd össze minden hónap utolsó vasárnapján. A kötött blokkban szereplő költők, rapperek, rímfaragók témája ezúttal egy szívünknek kedves használati tárgy, a söröskorsó. Ragadj te is tollat vagy ceruzát, írd meg és add elő költeményedet ebben, vagy egy szabadon választott témában! Itt szabad mikrofon, bárki kiállhat!

Természetesen ezúttal sem maradhat el a népszerű verseny, amiben 10 bedobott szóból kell szöveget alkotni 20 percen belül és a legjobb értékes közönségdíjat vihet haza. Gyertek tehát a Kőlevesbe vasárnap este, 18-tól vetítés és 19 körül kezdünk!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr54787861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása