Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2008.01.22. 21:12 valuska

Slam Poetry a Kőlevesben

2008. január 27-én, vasárnap, 18 órai kezdettel a Kőlevesben elindul a budapesti ’SLAM POETRY’ bázisának megteremtése. A minden hónap utolsó vasárnapján megrendezett összejövetelek célja, hogy folyamatos és rendszeres lehetőséget biztosítson a spoken word / slam művelői és kedvelői számára, hogy közösen alakítsák ki a műfaj magyar nyelvű kereteit. Az első találkozó egyben névadó is: a „szervezők” ezt sem szeretnék a közönség és a költők nélkül eldönteni.

A belépés ingyenes és mindenki lehetőséget kap, aki szeretné a szövegét megmutatni – tapasztalataink szerint egy-egy előadás általában 1-5 perces.

Ismertebb ’slammerek’ közül részvételét jelezte Újonc, Saïd, MC Busa, Ponza, MC Móki, MC Tita.

A szövegelés után zene (DJ Sanyi). Férőhelyek korlátozottak, érdemes korán érkezni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr32307825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása