Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2009.07.08. 18:50 Preko

Akkezdet Phiai verselés

A következő programajánlót osztjuk meg veletek:

A Nababe bárban (www.nababebar.hu) július 17én egy pénteki esten 10 órától Akkezdet Phiait, tehát Süveg Márkot és Závada Pétert láthatjátok és hallhatjátok verselni, a kiséret egyelőre Gálfi Attila (dob - Transform Quintett) és polifónikus Sabák Péter (basszus - Másfél/Uno y Medio).

A hely párnás-punnyadós (lehet csekkolni a honlapot!), limitált férőhellyel rendelkezik, úgyhogy érdemes sietni, a betépő szolid 500 forint- amit a csapat húrokra, új dobverőre és sörre költ.
Aki reppre számít, az jobb ha máshova megy aznap, kultúrálcság és versek iránt érdeklődő bőgatyások more than welcome, viszont aki tegel, annak levágjuk a kezét...

Piák baráti áron, belvárosban vagyunk, onnan még bárhova lehet lőni aznap este, bemelegítésnek kifejezetten ajánlott, de még egyszer szólunk, hogy 10 előtt legyetek lent, mert ahogy megtelik a hely (tényleg nem nagy), kénytelenek vagyunk beadni a Kapuzárási Pánikot...

Szólj hozzá!

Címkék: slam akkezdet phiai nababe


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr901234775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása