Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2009.06.21. 12:08 Preko

Slam Zalaegerszegen is

Újabb remek hírünk van az országban szétszórt slamkedvelőknek, ugyanis harmadik városként Zalaegerszeg is bekapcsolódott a hazai slam életbe: június 26-án (pénteken) lesz az első zalai slam rendezvény, amit reméljük még sok másik követ.

A városban eddig az egyre ritkább hiphop bulikon és freestyle esteken élhették ki magukat a fiatal költők, de pénteken ebben a kötetlenebb formában is megmutathatják magukat. Reméljük videó is készül az előadásokról, és akkor azt a blogon is közzétesszük majd.

Az ingyenes rendezvény 8 órakor kezdődik a Neptun Presszóban (Köztársaság u. 63.) és filmvetítések mellett open mic is lesz, tehát bárki megragadhatja a mikrofont egy-egy vers erejéig. Ha arra laktok vagy arra jártok, akkor semmiképp ne hagyjátok ki!

Június utolsó hete pörgős slam prgramot kínál, hiszen egy nappal korábban, csütörtökön a harmadik veszprémi slamre látogathattok el, míg június 28-án a tizennegyedik budapesti slamre kerül sor a Kőlevesben. A nyár is hasonlóan pörgős lesz, hamarosan jelentkezünk a részletekkel!

Szólj hozzá!

Címkék: veszprém zalaegerszeg


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr671198481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása