Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2008.01.15. 21:08 Id

Budapest Slam 2

Nem előzmények nélkül való a slamelés Magyarországon, Budapesten: Bárdos Deák Ági nevéhez is köthető egy megmozdulás, amit a Gödörben tartottak még 2005-ben, ha jól emlékszem. Az első, nagyobb nyilvánosságot kapott esemény azonban a Budapest Slam első kiadása volt 2006 januárjában, amit a Műcsarnokban, Petrányi Zsolt igazgató kezdeményezésére rendeztek meg. A folytatás ideje 2007. február 9-én jött el, ugyanazon a helyszínen, ezúttal a 'szolidaritást' megnevezve univerzális témaként. Épp külföldön bóklásztam, úgyhogy nem volna fair komolyabban kritizálnom a rendezvényt, ami biztos, hogy meghívtak sok mindenkit, akiről "tudni lehetett", hogy slamel, vagy arra hasonlító dolgot művel. Hogy mi a slam magyarul, na igen, mi épp ezért vagyunk itt, hogy állandó, rendszeres lehetőséget nyújtsunk ennek a kérdésnek a megválaszolására.
Nézzük Said (Akkezdet Phiai, Streetnoyz, Wacuum Airs) hogyan látta a dolgot:



A Műcsarnok kiadásában tavaly ősszel a Budapest Slam 2. DVD-n is megjelent, a fenti klip nem ebből a kiadványból való.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr35298928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása