Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2009.03.14. 21:17 Id

Tilos Slam 2009

A Tilos Rádió Witchkitchen Series rendezvénysorozatának szervezői amúgy a Műcsarnokban 2007-ben megrendezett és később DVD-n is megjelent Budapest Slam II. mintájára slam bulit tartanak a Budapest Jazz Club-ban. Belépős és meghívásos, lesz zene, vizuál és 02.00-tól a vállalkozó kedvűek számára open mic is! Nyilván ott a helyünk!

Az infók:

Tilos Witchkitchen Series Vol.4.

Tilos Rádió Party a Budapest Jazz Club-ban

2009. április 4. szombat, 1088 Budapest, Múzeum utca 7.

Tilos Slam 2009

Felszabadulás/Liberation

A posztmodern performansz költészet ezúttal zenei köntöst kap, hasonló formában és szereplőkkel a Műcsarnok 2007-es Budapest Slam2-jéhez, melyből a Kiégő Izzók VJ csapat gyártott igazi audiovizuális kuriózumot az eseményről készített DVD formájában. Az akkori est témája a Szolidaritás volt, a mostaninak természetesen nem lehet más, mint a Felszabadulás, a szó legszabadabban vett értelmezési variációiban. A közönség ezúttal is szavazhat a neki legjobban tetsző előadóra, aki értékes Tilos ajándéktárgyakkal gazdagodhat. A verseny után open mic!

Slammerek: Busa Pista (Porondmester), Ludditák (Móki & Tita), Maszkura és a Tücsökraj, Peer Krisztián, Ponza, Saiid, Szalon Barna, Szilágyi Ákos, Zeek

Zenészek: Benke Félix (tilinkó, falevél, szájharmonika, doromb), Hock Ernő (bőgő), Sabák Péter (dob) & DJ Ozon

Visual: Kiégő Izzók

Program:

21.00. DJ Ozon

23.00. Tilos Slam

02.00. Open Mic

Belépő: 1200.-HUF

Linkek: Tilos, MySpace, Műcsarnok

Szólj hozzá!

Címkék: tilos slam műcsarnok peer krisztián saiid maszkura tita móki felszabadulás ponza budapest jazz club szilágyi ákos busa pista szalon barna zeek dj ozon kiégő izzók 2009 04 04 liberation witchkitchen


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr901002488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása