Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2010.08.22. 20:41 Preko

Két magyar dobogós a Sziget Slamen, szombaton napsugárkezelés a Kőlevesben

Egy hét sem telt az utolsó slam esemény óta, máris készülhetünk a következőre!


Fotó: Szilágyi Sára (Fidelio.hu)

A Sziget Fesztivál utolsó előtti napján a magyar elődöntőből 13 induló közül öt jutott tovább, a vasárnapi nemzetközi döntőben hazánkat Gábor Tamás (Indiana), Áldozó Krisztián (Aldo), Tengler Gergely (TG), Bárdos Deák Ágnes és Matits István (ID) képviselte. A spanyol-belga-magyar slammerek versenyén volt minden, mi szemnek és fülnek ingere: durva rímek, szókimondás, kiabálás, paróka, fejen landoló víz és lángoló könyv is. Az első négy helyezett között egy újabb pontozásos kör döntött, így lett első helyezett a belga Ami Terrien Francois Lament 30ponttal, aki mögött két magyar slammer, Aldo (27ponttal) és a budapesti slam poetry esték állandó fellépője, TG (25ponttal) végzett.

Az augusztusi slam a nyár utolsó szombatjára esik, a nagy meleg után így aktuálisnak tartjuk a napsugárkezelés témát, amiben várjuk minden slammer asszociációjának kifejeződését az est elején. Ezután szabad lesz a mikrofon és 10+1 szót bedobálva a versenyzés is mindenki számára. Kezdés 19.00-kor, hogy odaérjetek OSG-ről, helyszín a Kazinczy és a Dob utca sarka!

1 komment

Címkék: sziget slam kőleves tg aldo


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr262239585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*petra* 2010.08.22. 21:26:42

ez egy klassz buli volt
süti beállítások módosítása