Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2008.03.30. 10:38 Hugee23

Slam Poetry III. _ A harmadik havi adag Kőleves is kötelező!!!

Ma, március 30-án (vasárnap) 18:00 órakor ismét Slam estet tartunk a megszokott helyünkön.
A mai alkalmat az eddigieknél még izgalmasabbá szeretnénk tenni: ha a technika is úgy akarja, a "szónoklatok" előtt és a szünetekben nem csak zene fog szólni, de külföldi filmekből és slam műsorokból láthattok részleteket, ha pedig minden összejön, a vizuálról Karc  barátunk gondoskodik majd.
Az estre ismét kötött [-betegség] és szabad témában is lehetett készülni, s Borisz Slam Szobrának szavairól is asszociálhatott bátran mindenki, így mi is kíváncsian várjuk, ki mennyi szöveggel készült.
Remélem Ti is, s ma este találkozunk, hiszen 1hónap után ismét elég a slamtelenségből!!!

2 komment

Címkék: 2008 03 30


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr70402932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IndianA_ · http://www.myspace.com/leonaproli 2008.04.02. 08:45:32

hello.
amiről mutlkor beséltünk (verseny, konferálás népszerűsités stb.) avval kapcsolatba preko vagy id kapkodjon már föl msnen
köszi
indi
süti beállítások módosítása