Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2010.11.20. 23:37 Preko

Vissza a kezdetekhez

Novemberben vasárnap slamelünk! Mi is meg vagyunk zavarodva ettől a tavaszi időjárástól, de az időpont-változtatásnak nem ez az oka. Törzshelyünket, a Kőleves pincéjét november utolsó szombatján egy szerelmes pár ünneplő hangulata tölti be, ezért november utolsó vasárnapjára adott is a kötött téma: esküvő. Más módosítás ígérjük nem lesz, úgyhogy az est folyamán szabad lesz a mikrofon mindenki számára (open mic) és szokásunkhoz híven tolunk egy laza tíz szavas versenyt is, mert abból mindig még jobb hangulat keveredik.

November 28-án vasárnap várunk tehát a Kőleves étterem (Dob-Kazinczy sarok) pincéjébe 19.00-ra felfegyverkezve kíváncsi szemekkel, nyílt fülekkel és ha van kedv, bátorság és idő, akkor szöveggel is!

Szólj hozzá!

Címkék: slam kőleves


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr642462169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása