Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2010.10.29. 14:04 Preko

Szombat este Kőleves

Ó igen, itt az október vége, ráadásul az utolsó szombat is elérkezett, és igen, lesz Slam! Mert miért is ne lenne?!? Mi is nehezen ocsúdunk fel az igen sűrűnek bizonyult szeptember után (Színházi évadnyitó, Budapest Slam 3 ésatöbbi), de stagnáló lelkesedéssel kezdünk neki az őszi/téli időszaknak. Most szombaton tehát összejövünk a Kőlevesben, tolunk egy laza open mic-ot, amikor mindenkinek szabad a mikrofon, lesz tíz szavas verseny, hogy kioszthassuk a könyvet meg a pólót, és lesz kötött téma is, ha sikerül addig írnotok a témában: recept(tor). Minden persze fordított sorrendben…

Szombaton tehát 19.00-kor találkozunk a Kazinczy és a Dob utca sarkán lévő Kőleves étterem pincéjében, hogy elbúcsúztassuk az októbert, hogy együtt köszöntsük az őszt, hogy nyerjünk még gyorsan egy órát a visszaállítás előtt és, hogy megint valami jó dolog menjen bele a fülünkbe.

1 komment

Címkék: slam koleves


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr492407864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyal Gyula 2010.11.14. 22:46:11

Én ezt követtem el recept(t)orra, "Vacsoracsata" címmel :-) :

angyalgyula.gportal.hu/gindex.php?pg=12793667&nid=5760370
süti beállítások módosítása