Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2010.08.11. 10:16 Preko

Új slam poetry sorozat indul Budapesten

Szeptembertől új havi rendszeres slam poetry est indul Astoria Slam néven Angyal Gyula szervezésében. Az estek minden hónap első hétfőjén lesznek megtartva a Treffort Kertben.

Astoria Slam
 
2010. szeptember 6-tól új szerv épül bele a magyar slam poetry testébe, ez pedig az Astoria Slam. Budapesten, az Astoria Hotel melletti Treffort Kert nevű klub (8.ker., Múzeum körút.4, a Burger King mellett)  ad bázist minden hónap első hétfőjén a verbális rímrohamoknak. A fellépési lehetőséget  Jakab Zoltánnak, a Treffort Kert programszervezőjének köszönhetjük. A slamek várhatóan este fél kilenckor kezdődnek az ELTE-hez tartozó klubban. Angyal Gyula műsorvezetésével szabadulnak majd a közönségre a villámköltészet hazai képviselői, alkalmanként 3 és 5 fő között. A maroknyi fellépő versenként váltja egymást, újra és újra visszatérve. Az egy-másfél órás kötött blokk után a közönség rendelkezésére áll a "szabad mikrofon", hogy a feltüzelt pillanatpoéták élhessenek az önkifejezés eme eszközével. Rajtad áll, hogy a partra szállj, ahol a művészet vet hullámokat. Testbeszéd, szóorkán, lélekhang.
  A kötött blokk max. 5 fős keretébe  Angyal Gyulánál lehet jelentkezni (angyalgyula79@gmail.com), a szabad blokkra elég a helyszínen - csak menj fel a világot jelentő deszkákra. Onnantól már tiéd a szó és a figyelem. Hozd magaddal a barátaidat is! Minden hónap első hétfője a tiéd!
Infó, térkép, étel-italárak, fotók a Treffortról:

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr542214110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása