Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2010.07.22. 15:12 Id

A szuperhősök már a spájzban vannak

Úgy látszik, a nyomorúságos szójátékok mellé az elhasznált közhelyeket is felvettem a stílustárba, de jók lesztek, és ezt is elnézitek nekem, ugye? Amit most pénteken, július 23-án a Tűzraktérben elétek tárunk, az ugyanis annyira masszívnak ígérkezik, hogy szinte nem is kell reklámozni. Szinte.

 

A REC-es lányokkal és srácokkal együttműködésben a Slam Poetry Budapest szállítja az Urban Superheroes party SLAM programját. Lesz ott még persze Alleycat, Game of SKATE, okos beszélgetés, divatbemutató, parkour, kaszkadőrök, tűzzsonglőrök, még egy Banksy filmet is levetítenek. Ezekről tájékozódhattok bővebben az Urban Superheroes Budapest Tumblr oldalán.


A slam háromfordulós lesz: 10, 5, majd a mindent eldöntő döntőben 2 slammer mérkőzik meg egymással – a dicsőségért, nyereményekért, a lányok kegyeiért, a Hulk jelmezemért, a világuralomért. Utóbbi nem biztos.

 

A slammerek:

 

Antonovits Bence

Artone

Daniel Brownwood

Farkas Roland

Fülöp Tamás

Id

IndianA

Ponza

Szabó Márton

Tengler Gergely

 

Itt egy jó Facebook-esemény.

 

Slam után IndianA barátunk zenél Ozonnal, aztán a hiphopot leváltja a csapatós-veretős elektro (ha jól értem): TMX (Kollektíva), aztán Tolo & Falcao (LavaLava) pakolnak.

 

Gyertek, jó lesz!

 

Szólj hozzá!

Címkék: roland farkas bence indiana tűzraktér fülöp szabó daniel tamás id gergely márton ponza urban superheroes budapest slamantonovits artone brownwood tengler


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr512168814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása