Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2010.02.04. 12:05 Preko

Február

Fotó: Horváth Anikó

Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt minket jelenlétével a két éves születésnapunkon! Azt hiszem a Kőleves zsúfolt pincéje és a tucatnyi költő produkciója méltó volt az alkalomhoz és mindenki jól szórakozott, hamarosan a Youtube-on is láthatóak lesznek a felvételek.

Természetesen nem állunk meg, hanem egyre magasabbra törünk, és március 20-án a Tilos Slam szervezőivel karöltve egy nemzetközi slam napot rendezünk Budapesten. Lesz előadás, workshop, egész napos slam műsor a rádióban, több külföldi és magyar fellépő, de ami talán a legfontosabb: lesz nemzetközi verseny! Az aznapi döntőben várhatóan 10-12 ember indulhat, abból is csak néhány magyar, úgyhogy a februári Kőleves slam alkalmával (február 27-én) hivatalos elődöntőt rendezünk. Ha szeretnél indulni az elődöntőn, akkor készülj három verssel, melyeket egy kieséses verseny keretében kell majd előadnod, és az első néhány helyezett szerez jogot arra, hogy induljon a nemzetközi slam versenyen március 20-án. Nevezési információk hamarosan!

Addig is azonban rengeteg slam program között válogathattok februárban. Itt van a nyakunkon a hétvége, amikor pénteken Pécsett, szombaton Szegeden hallhattok slam poetryt, vasárnap pedig Henry Rollins érkezik a budapesti A38 hajóra egy spoken word előadással. A hónap közepén angol nyelvű estekre látogathattok el, a hó végén pedig szokásosan a veszprémi és a budapesti slam kerül megrendezésre. A programok részleteit a http://slampoetry.hu oldalon olvashatjátok.

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap 2010 kőleves pupilla tg újjászületésnap


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr731728920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása