Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2009.11.11. 14:16 Preko

Őszi Slam Show

November 20-án (pénteken) a Sirályban összegyűlik a magyar slam poetry apraja-nagyja, hogy egy látványos show keretében győzzön meg mindenkit: van helye a versnek a színpadon. A zenével és vetítéssel kísért műsorban felbukkannak Akkezdet Phiai, a Tilos Slam-győztes Indiana, az idei európai negyedik helyezett Id, valamint a budapesti és veszprémi slam estek legtehetségesebb verselői. Ne hagyd ki az év slam poetry eseményét! Kezdés 19 órakor.

A műsor után a Bánkitó Extra keretében fellép még az izraeli The Ramirez Brothers funk zenekar, végül Mr Masters és Dizko Stu pörgeti a lemezeket hajnalig. A belépő elővételben 1000 Ft, a helyszínen 1500 Ft.

http://www.facebook.com/event.php?eid=173882748428
http://slampoetry.hu
http://tekerjatora.hu
 

3 komment

Címkék: sirály show indiana slam újonc id misi saiid baowah triznyák angyal gyula hugee


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr851517873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zéman Milán 2009.11.25. 09:25:07

jó volt a slam és a koncert is utána. kivéve:
Kedves Gyula!
nagyon rossz volt a tied. ez valami stand-up comedyhez akart hasonlítani inkább, de még ahhoz is rossz volt. (én már kezdem megszokni a "stílusod", képzeld el aki először látja :DD) ha választani lehetne, akkor inkább a visszafogottabbat (azt azért nem kérném, hogy hagyd abba..:)

arykomate · http://arykomate.blogspot.com 2009.11.30. 12:41:43

Kedves Milán!
Én nem értek egyet a véleményeddel. Szerintem frenetikusat alkotott Gyula. Én kifejezetten örülök, hogy ilyen színes a paletta, s hogy Gyulához hasonló szent őrültekkel vehetem magam körül. Arról meg, hogy ki hagyja abba... szerényen annyit mondanék, hogy aki el sem kezdte, ne ítélkezzen ilyen hevesen.
Písz

Angyal Gyula 2009.12.20. 13:15:32

Milán, alighanem a Gipsz Jakabra gondolsz, viszont bízom benne hogy a Madárlélek elnyerte a tetszésedet. A "Gipsz Jakab vagy Jakabné tetszőleges pártállású magyar parlamenti képviselő nem hivatalos kampányterve című szabad vers" címet viselő alkotást úgy írtam meg és adtam elő, hogy a komédiát és az undort egyszerre zúdítsam a közönségre. Mindazt, amit a politikusainkról gondolok. Engem nem zavar, ha nem tetszett - bízom benne hogy előbb-utóbb ráérzel, hogy a politikára vonatkozott az előadásom. Ha ez a nem-tetszős produkció rávezet téged arra, hogy a jelenlegi parlamenten kívüli politikusokra szavazz, akkor én örülök. Amúgy viszont a közönség többi részének tetszett - legalábbis a beleröhögésekből, tapsokból, ovációból gondolom. :-)
süti beállítások módosítása