Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2009.11.09. 11:30 Preko

Ízlésdiktatúra

November 23-án (hétfőn) 21.45-ös kezdettel egy költészeti portréfilmet láthattok a Duna Televízióban, nagyon ajánljuk mindenkinek!

Ízlésdiktatúra

Gyukics Gábor, többkötetes magyar költő évekig élt az Egyesült Államokban. A jelenkori magyar költészet legnagyobbjainak műveit adta ki angol nyelven. Amerikai költőtársaival különös műfajt hozott létre: vándor-költőesteket szervezett különféle kávéházakban, művelődési házakban, ahol rendszeresen felolvasta a magyar költők verseit is. Nemrég jelentette meg Amerikában József Attila és Balogh Attila verseit is. A dokumentumfilm érzékeny képet fest a bohém, ugyanakkor a magyar kultúra mellett mélyen elkötelezett művészről kultúrák találkozásában.

1 komment

Címkék: film dunatv gyukics


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr301511144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

INDIANA_ 2009.11.09. 11:51:51

HALI SRÁCOK meghalt a mélem, ide küldjétek az infot: indianaurp@gmail.com

pacsi indi
süti beállítások módosítása