Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2009.07.27. 10:34 Preko

Egyre többen, egyre többször

Tegnap este tartottuk a 15. slamet a Kőlevesben, ezúttal a tatarozásra és a melegre való tekintettel a vendéglő kertjében kaptunk helyet. A kezdődő műsor sokakat váratlanul ért, akik békésen költötték el vasárnap esti vacsorájukat vagy a hetet lezáró italaikat, de a kieséses verseny akkora tetszést aratott, hogy a tízszavasban már a "civilek" pontoztak. A kieséses versenyt Id, a tízszavas versenyt pedig Angyal Gyula nyerte, mindketten 1-1 könyvvel és slam poetry pólóval lettek gazdagabbak.

A magyar slam mozgalom így újabb érdeklődőkkel bővült, levlistánkat immár több mint százan követik, és Facebook csoportunk is közelíti ezt a létszámot. A levlistára a slam-poetry-budapest-subscribe@googlegroups.com címre küldött üres levéllel lehet feliratkozni, a Facebook csoportba pedig a fenti linken léphettek be. Hívjátok meg barátaitokat is, hogy havi 1-2 alkalommal értesülhessetek az aktuális slam poetry eseményekről!

Hamarosan ezeken a fórumokon is kaptok részleteket a július 30-i veszprémi és az augusztus 6-8 közötti bánki eseményekről. Nemsokára jelentkezünk!

2 komment

Címkék: verseny id kőleves angyal gyula 2009 07 26


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr111270589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n. h. jeromos · http://homelesz.blog.hu/ 2009.08.09. 11:48:00

Isten éljen gyorssegéllyel
hogy jövőre majd Sacramento
ünnepeljen minden éjjel
s múltam legyen suck mementó.


ősztől remélem mind1iken ott leszek. majd igyekslam :)

Preko 2009.08.09. 14:00:28

Várunk szeretettel, legközelebb augusztus 30-án a Kőlevesben! :)
süti beállítások módosítása