Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2008.12.09. 01:05 Preko

Decemberi előzetes

December utolsó vasárnapján (dec. 28.) 18 órától Offline Music Festival és hiphop.hu Zenedíj átadás lesz a Dürer-kertben, és az utóbbira a Slam Poetry rendezvénysorozatot is jelölték Az év távolba mutató kísérlete kategóriában (itt tudtok szavazni). Azért hogy ne ütközzünk ezzel az eseménnyel úgy döntöttük, hogy pár órával előrébb hozzuk a decemberi slamet, ami így remek ráhangolódást jelenthet az esti bulira.

Tehát december 28-án 15.30-tól némi vetítés a korán érkezőknek, majd 16 órakor szigorúan elkezdjük a műsort. A novemberi esten az angina pectoris lett megszavazva decemberi témának, ami egy gyakori szívbetegség, itt olvashattok róla bővebben. Természetesen lehet ezt a kötött témát kicsit szabadabban is értelmezni, illetve a szabad blokkban bármilyen témájú költeményeket is előadhattok. Még közel 3 hét van hátra, úgyhogy ragadjatok tollat és készüljetek az év utolsó slam poetry eseményére!

Szólj hozzá!

Címkék: kőleves 2008 12 28


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr46812417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása