Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2008.05.01. 21:56 Preko

Áprilisi visszhang

A napokban kitesszük Borsi videóit az áprilisi eseményről, de addig is néhány mondat az áprilisi slam poetry estről, melyet ismét a Kőleves pincéjében tartottunk. Talán ez volt az eddigi leghosszabb, rengeteg fellépővel, új arcokkal, és túl vagyunk az első slam versenyen is, melyet CJ nyert meg Nagz, Mickey és Borisz előtt. Ezúton is gratulálunk nekik!
Bővebb beszámolót olvashattok Audrey Rapburn blogjában:
Határok nincsenek. Így történhet meg az, hogy hirtelen a színpadon találod a BaoWah nevű ifjút a Felvidékről, aki az erdélyi Háborgató Maszkúra (ma este viccesen csak Seress Rezső) harmonika-improvizációjára elmond egy olyan verset, hogy elhamvad az összes cigarettavég. Mielőtt eszmélsz a sokkból, félénken feláll az utolsó sorban Phoenix, kisétál, kér egy széket, kézbe veszi a mikrofont, és innentől csak Id barátom (aki kalapácsütés-szerű slamjeivel nem számít épp kispályásnak a témában) elképedt arcára emlékszem, amint levegő után kapkodva annyit kérdez: ez a gyerek meg ki a fene? És hol volt eddig? Ott van egyébiránt a fellépők közt elsőkötetes költő, Baranyovics Borisz, a Jazzszerű-frontember Cornelius, az est házigazdájaként pedig IndianA brillírozik.
A májusi slam poetry kivételesen június 1-jén lesz, a kötött téma a "szívószál", gyertek minél többen!

Szólj hozzá!

Címkék: verseny sajto 2008 04 27


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr94450415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása