Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2008.04.17. 08:00 Preko

Striit Noiz első adás

A Tilos új slam poetry műsora múlt héten hétfő hajnali 1 órakor Saiid műcsarnokos szolidaritás slamjével indult. A Striit Noiz kéthetente két órában jelentkezik magyar, angol és francia slam felvételekkel, átvezetésként pedig hiphop, dub és jazz dallamokra emészthetjük a hallottakat. Az első adásban Saiid mellett többek között Ponza, a Ludditák és Újonc képviselte a magyar vonalat, angolul pedig egy austini slam esemény felvételeit hallhattuk.

Folytatás jövő hétfő hajnalban, várhatóan Saiid és Újonc élő részvételével. Addig is hallgassátok az első adást a Tilos archívumából: Striit Noiz - 2008. április 7. 1:00-3:00

Szólj hozzá!

Címkék: tilos újonc ludditák saiid striit noiz ponza


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr50422859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása