Slam Poetry Budapest

Közösség

 

Lépj be Facebook és Iwiw csoportunkba!
Írj egy üres levelet erre az email címre, és felkerülsz a hírlevelünkre, ahova havonta 1-2 értesítő levelet küldünk a rendezvényekről.
A szervezőknek ide küldhetsz levelet.

Utolsó kommentek

Támogatóink

Networked Blog

Címkék

Címkefelhő

2008.03.18. 21:21 Preko

Rólunk írták

Cotcot.hu - Slam-szűzek estje
Amint a Ludditák magukhoz ragadták a kezdeményezést, azon nyomban megszűnt minden kezdeti, várakozós feszültség. Jöttek sorra egymás után a slam-szűzek, ahogy magukat nevezték, hiszen sokuknak valóban ez volt az első nyilvános verselő-versengő szereplésük, s mivel mindegyik fellépő őszinte, vaskos tapsot és ujjongó elismerést kapott, ez alkalommal a plénum úgy döntött, nem hirdetnek győztest. Tudniillik valóban elég öröm volt már az, hogy egy önszerveződő valamiből egyszer csak egy valódi eseménynek tetsző előadás lett, amely végre életre kelt, és nem akart véget érni.

Parameter.sk - Szabad mikrofonok estéi a Kőlevesben
Havonta állhat ki mostantól bárki, ha úgy érzi, hogy van mit mondania. Nincsenek selejtezők, csak mikrofon, amit megmarkolva már kezdeni is lehet. Február 24-én, vasárnap, már a második Kőleves slam zajlott le. Versengés nincsen, az első tematikailag szabad este után most a prostitúciót választották témául a slammelők. Nem csupán Magyarországról, hanem határon túlról is csatlakoztak az újító kezdeményezéshez: Erdélyből Háborgató Maszkura, Szlovákiából Baranyovics Borisz költő-rapper és a Jönvukk zenekar egy része.

5 komment

Címkék: sajto


A bejegyzés trackback címe:

https://slampoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr60386766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IndianA_ · http://myspace.com/leonaproli 2008.03.20. 17:23:15

Hello
a videok fennvannak
youtube.com/botaborsi

tessék frissülni:D
indi

Preko 2008.03.20. 18:14:34

ejj de gyors vagy :)
máris jön az első adag

bridgeman · http://smskoffein.blog.hu/ 2008.04.01. 21:17:42

ismeritek a gyukics gábort? ő olyan 2000 óta szerver slameket. egyszer akár el is lehetne hívni.

Preko 2008.04.01. 21:57:05

van hozzá kontaktod? természetesen szívesen elhívnánk, szívesen látunk bárkit aki érdeklődik a slam iránt.
süti beállítások módosítása